Saturday, September 25, 2010

MOH KITA BACA SAMA2(Gambar di atas ni bukan Shamsidar, tapi Nurul Izzah. Dia nak debat dengan Tun M. Itu yang penulis minat sangat letak gambar dia kat sini)Disadur daripada blog unspinner

Anyway, tujuan saya menulis hari ini adalah berkenaan Syamsidar Taharin. OK lah tak payah cakap banyak. Saya nak tanya macam mana air mani Syamsidar Taharin boleh disapu atas tilam itu (sewaktu kes Sodomy 1 dulu). Boleh tak sesiapa yang penyokong Anwar tolong jawab misteri ini?

Dalam kes Sodomy 1, Anwar menuduh Polis berkonspirasi. Anwar kata sewaktu dia pitam atau tidur, Polis telah 'extract" atau perah air maninya dan kemudian Polis telah sapu air mani Anwar atas tilam yang famous itu ! Inilah teori gila Anwar.

OK takpa lah. Kita terima sajalah tuduhan gila Anwar. Tetapi macam mana pula Polis boleh 'extract' atau perah air mani Syamsidar ?

DNA itu berlainan sedikit (berasaskan sumber DNA itu). Ada DNA daripada darah, DNA daripada air mani, DNA daripada air liur dsbnya. Komponen dalam DNA itu semua sama saja tetapi saintis masih boleh bezakan antara DNA daripada air mani, DNA daripada darah, DNA daripada air liur dsbnya.

Peguam Anwar dan pakar DNA Mat Salleh yang di upah oleh Anwar tidak dapat nafikan bahawa DNA Syamsidar itu datang daripada air mani Syamsidar.

Peguam Anwar Christopher Fernando tidak membantah sekali pun bila Lim Kong Boon, pakar forensik Polis sahkan kepada mahkamah bahawa DNA Syamsidar atas tilam itu datang daripada air mani Syamsidar (dan bukan daripada darah atau air liur Syamsidar).

Jadi soalan cepu mas untuk hari ini adalah seperti berikut : bagaimanakah agaknya DNA daripada air mani Syamsidar boleh terjumpa atas tilam itu? Kesan air mani Syamsidar telah dijumpai di 13 tempat atas tilam itu.

Sesiapa penyokong Anwar boleh jawab, tolong jawab. Terima kasih terlebih dahulu.

1 comment:

alehkayong™ said...

Salam kunjungan dan Salam perjuangan ,

Saya blogger baru dari Sarawak ingin mengucapkan SYABAS kepada Tuanpunya blog ini yang berjaya menghasilkan sebuah blog yang begitu mantap dengan artikel2 yang bernas.

Di harap dapat memberi tunjuk ajar mengenai cara penghasilan artikel yang mantap.

Blog alehkayong memang telah lama linkkan blog Tuan di dalam blog pilihan di blog saya..

Di harap pihak Tuanpunya blog ini dapat menimbang untuk membantu alehkayong untuk mempromosi blog saya..

SEKIAN, SALAM KASIH IKHLAS DARI,

alehkayong